2018-12-08 06:27:34• hírek • x

Akár te is megnyerheted az értékes ajándékcsomagok egyikét! (galéria)

Sebes léptekkel közeledik a karácsony, sokan már most megkezdték a felkészülést az ünnepi időszakra. Ünnepi díszekbe öltözik a lakás, és itt-ott megbújva várják a nagy nagyot a már szépen becsomagolt ajándékok is. De mi lenne, ha nem csak a szeretteidtől számíthatnál meglepetésre?

A Decorete az egykori Jeanette helyén nyílt meg még 2018 júliusában, az új üzlet pedig új termékeket is hozott magával. Bár szinte mindent meg lehet a csinos kirakatú üzletben találni azok közül, amint annak idején a Jeanette-ben is megvásárolhattunk, azonban kétségtelen, hogy az előttünk álló hetek az ünnepi készülődésről szólnak. Mindenki igyekszik kicsinosítani otthonát: ki csak mértékkel, mások dekorációk egész kavalkádjával öltözteti fel a lakást. Nos, ha szeretnél olyan minőségi dekorációt vásárolni, mely hosszú évekig hű társad lesz az ünnepi készülődésben, akkor a legjobb döntés a Decorete. Az üzlet ugyanis minőségi díszek, koszorúk széles skálájával rendelkezik, de az asztalra is mutatós étkészlet kerülhet nekik köszönhetően.
 

Ha úgy érzed tehát, hogy még ez-az hiányzik ahhoz, hogy tökéletes legyen az ünnepi vacsora, akkor mindenképp érdemes ellátogatnod a Decorete-be. De ha ez még nem győzött volna meg, akkor azt is eláruljuk, hogy egy nyereményjáték is fut jelenleg az üzletben, melynek végén értékes ajándékok találnak gazdára. Hogy a mágikus kalapba bekerülj, nem kell mást tenned, mint 100 lej értékben vásárolnod. A tombolában részt venni kívánó vásárlókat egészen december 20-ig várják a Decorete-be, ugyanis december 21-én megtörténik a sorsolás.
 

S hogy mit lehet nyerni? Nos, az első szerencsés játékos egy 350 lej értékű ajándékkosarat vihet haza, Fortuna második kegyeltjét egy 250 lejes ajándékkosárral, a harmadikként kihúzott vásárlót pedig egy 150 lejes kosárral örvendezteti meg az üzlet. Ha szeretnél tehát benevezni a nyereméyjátékra, akkor irány a Decorete, melyet az egykori Jeanette helyén találsz meg, a Pastravului utca 3. szám alatt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: